Kourtney Kardashian: Stjæl hendes stil

Aug 27, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Kourtney Kardashian har en kølig signatur stil hele sin egen. Lidt meget mere boho og halvfjerdserne inspireret end hendes populære søstre, denne mor til tre har et stærkt street-stil spil. Reality Star forstår, hvordan man klæder for sin petite ramme og er ikke skræmt til at tage risici ved at prøve nogle vanskelige trends. Vi har afrundet nogle vindende udseende fra Kourtney Kardashian Style Book og shoppede overkommelige muligheder, så du kan stjæle hendes udseende.

Kourtney Kardashian Style: 4 søger mindre

Den hvide dragt

Premium Suit Blazer, $ 43, ASOS

Klart at leve af det gamle ordsprog mindre er mere, Kourtney ved, at hun ikke behøver at blinke kødet for at vende hoveder på det røde tæppe. Denne skarpe hvide dragt er tidløs mulighed for aftenbegivenheder og fester. Fashion Entreprenør hold hende skræddersy med metalliske hæle og slankt blank hår for at fuldføre sit undervurderede glamourøse udseende.

Halter Suit.

All Time Low Jumpsuit, $ 78, Nasty Gal

En elsker af alle ting 70’er, Kourtney er stor fan af jumpsuiten. Denne Halttereck-stil flatter hendes petite, men buet ramme og den lyse nuance er superflydende på sin eksotiske hudtone. Bredbenede bukser ser godt ud på hver kropstype, men springhalsen sikrer alt-i-et-nummeret ikke sump hendes lille ramme. Tilføj stablede guldbelægninger og en klassisk kobling for at fuldføre ensemblet.

Den metalliske co-ord

https://www.instagram.com/p/ba-z_dle1ra/?taken-by=kourtneKardash.

Floral Co-Ord Shorts, $ 18, Asos

Kourtney er velsignet med store ben, og “at holde op med Kardashians” stjernen ikke skræmt for at vise dem. Denne metalliske blazer og kort sæt er et godt alternativ til en aftenkjole. Den strukturerede form er frisk og moderne, mens det glitrende stof giver det en part-klar føler. Næppe der, strappy sandaler fuldføre udseendet. Hvis du ikke føler dig modig nok til at don hotpants med bare ben, par dem op med sorte pantyhose og suede ankel booties i stedet.

Suede jacket og blå jeans

https://www.instagram.com/p/babkapgk1gi/?taken-by=kourtneKardash.

Faux Suede Jacket, $ 51, MissGuided

Moto Rip Hayden Jeans, $ 80, Topshop

Mens Kourtney er berømt for hendes fantastiske røde tæppe ser, kan Starlet gøre off-duty chic lige så godt. Denne blå denim jean og suede jakke combo er komfortabel men sammensat til weekend shopping ture eller frokost med pigerne. Mens Kourtneys klassiske sorte pumper kjole på dette ensemble op, vil det også fungere med blonderflader eller over-knæstøvler.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *