Fødslen af ​​jegging (jeans + legging)

Dec 11, 2021 Clothing

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Vi kan foreslå, om Jean Leggings er virkelig leggings eller bare virkelig skinnende jeans, men …. Men du definerer dem, de er et varmt mønster til foråret. Vi kan godt lide jegging for både sin retro ’80’ers fabulousness samt dets potentiale for at få vores ben til at se en kilometer lang. Den store nyhed er, at de nyeste jean leggings kommer i et stort udvalg af vasker, så du kan enten gå utroligt trendy (lys eller syre vask, høj talje) eller utroligt chic (midten til lav stigning, traditionel mørk vask). Lige her er jeggings vi kan lide for foråret, alle under $ 50.

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Jegging: 5 par

1. Den fem-lomme fabelagtige legging, $ 39, Newport News

Smigrende mørk vask, check. Materiale, der ligner denim dog med tilgivelsen “Giv” af leggings, check. Længere, slankere looks, check.

2. Skinny Jean Leggings, bare fornødenheder, $ 25 til salg

Disse jean leggings er utroligt slanke såvel som en medium vask, for dem, der ønsker at rejse hegnet. Vi ser disse med en creme eller hvid feminin bluse (for kontrast) samt nogle fed farvede sæson-straddling ankel støvler.

3. Vila Stonewash Denim Jean Leggings, til salg $ 30.77, Asos

For en fuld-på 80’erne er disse throwback stonewash leggings klubber klar – kast på en silkeagtig feminin top såvel som nogle strappy hæle for at holde udseende nutidige i stedet for et mislykket forsøg på at genoptage seniorår. Husk: En lysere vasketøj har tendens til at forstørre klumperne såvel som bump, så hvis du er ivrig efter spotlighting vanskeligheder (vi er ideelle der med dig), kan det ikke være leggings for dig. Hvis du har brug for at forkæle, men du er ikke model, nødt til at spise-a-sandwich, utrolig stick tynd, par dem med en tunika top for at afbalancere silhuetten samt camouflage alt, hvad du hellere vil holde under wraps.

4. Crop Zelda Jean Legging, $ 49.50, Express

En beskåret mørk vaskeri indgyde er den meget mere afslappet metode til at bære mønsterparet med en kortærmet knap ned såvel som farverige lejligheder for at holde udseendet flirty såvel som ekstremt 2010.

5. Seam Back Faux Jean Legging, $ 49.50, Express

Dette par hvis sandsynligvis den som traditionelle som den jean legging kan få – denim, mørk, utrolig super slank. Disse jean leggings er voksne op sexet såvel som potentielt (godt, næsten) tidløse med pumper – tilføj et par lagdelt tanke, så godt som du er fantastisk at gå.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *