Støv Ho!

Apr 19, 2022 Clothing

Når jeg kravet en stor skud af retfærdig harme, jeg kan lide at surfe med Google bøger på søgeord som ‘latterlige kjole’ eller ‘latterlig kjole’, da jeg aldrig er skuffet. Jeg kan altid finde nogle fyr, der har besluttet, at det eneste, der galt med verden er kvinders påklædning, samt at af programmet som han var langt over luner mode (og hvem er naturligvis hjælp at helt rationelt produkt af kjole, slips) er ideelt egnet til at passere kritik på den.

Dette eksempel er vidunderlige – det er ikke, at Londons gader er beskidte, eller den fyr burde måske ikke smide deres Cigarstumper i rendestenen – nej, kvinders kjoler er så godt længe. (Hvorfor kan begge ting være sandt, mon?)

SOCIAL CATECHISM.Q. HVAD er det mest beskidte skabning du kender? A. Den engelske fin dame. Spørgsmål: Hvad er dine grunde til angivelse af dette? A. Hendes habits.Q. forklare dig selv mere fully.A. Når hun går hun slæber bag hende en beholder til støv samt snavs af enhver kind.Q. Hvad dette kaldes? A. En lang kjole, eller train.Q. Hvad er dens handling? A. Det fejer jorden, samler mudder, støv, cigar-stubbe, sugerør, blade, såvel som enhver anden impurity.Q. Hvad sker der nu? A. Denne ophobning scrubs off til en bestemt grad på andre dele af hendes kjole, eller på benene af enhver type person, der kan gå ved siden af ​​hende, såvel som når hun kommer ind i sin vogn, den frastødende stof skæmmer foring; udover at, støvet er de fleste offensive.Q. Hvorfor hun bære sådan en latterlig kjole? A. For en af ​​to grunde. Enten fordi hun sigter mod en servil efterligning af specifikke fantastiske folk, eller da hun skylder penge til hendes modist, samt tør ikke bestille enhver form for type kjole, bortset fra at der denne tyran sender hus til her.Q. Hvorfor hun ikke raise, eller loop op hendes kjole for at holde det fra jorden? A. Fordi, at være en doven person hun har tykke anklerne [sic], eller være en scraggy person hun har tynde dem, som hendes forfængelighed stoette forbudt hende til exhibit.Q. Er der nogen form for anden grund? A. Ja; hun har mest sandsynlige grimme fødder, vansirede af ligtorne eller knyster udløst ved hjælp af stram boots.Q. Er der nogen form for bod for sådanne vaner? Der er ingen, indtil hendes husbond er blevet næsten ødelagt af hendes ekstravagance, når hun bliver tvunget af omkostningseffektive grunde til kjole som en rationelt væsen, samt på, når bliver ren som godt så charmerende som den britiske kvinde skulle være. Q. Hvad følelse udløses til fyr ved synet af disse kjoler? A. hånlig medlidenhed med kvinden, samt medlidenhed, uden foragt for hendes beklagelig mand. Spørgsmål: Er hun forstå dette? A. Ja, men da hun kjoler mindre at behage fyr end til VEX-kvinder, forståelsen har ingen indvirkning på hendes beskidte vaner. Q. Hvor kan dyret blive set? A. på Zoologisk haver på søndag eftermiddag, i parken samt Kensington Gardens, såvel som i de fleste steder, hvor fine klæder effektivt kan udstilles. Q. Hvad lektion skal du udlede af det? A. At af taknemmelighed til Providence der, (hvis de er gift overhovedet) du er gift med en praktisk dame samt ikke til en fin dame. Q. Hvad vil du tage at drikke? A. Noget du gerne sætte et navn på.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *