Du vil kræve fjorten bakelitknapper

May 5, 2022 Uncategorized

på * mindst * fjorten. Hvis du vil gøre udsigten, selvfølgelig, såvel som hvem ville det ikke?

Marie Christopher sendte netop dette til mig, helt bumping, hvad jeg skulle offentliggøre i dag (ikke bekymre dig, det vil holde), kommentere “helt Katherine Hepburn – Knapper! Hat!”, Hvilke følelser jeg ekko.

Så meget som jeg kan lide 1930s tøj, men det er altid ledsaget af tristesse, der følger med at vide, at jeg er helt uegnet til dem. Helt. såvel som ikke i den store metode – den metode, hvor du forstår noget, ikke passer dig, men det gør dig så glad for, at brugen af ​​det kaster en glød, en skønhed af lykke over dig, der annullerer den ikke-udsagn – dog i Metoden, hvor jeg ligner en persons mindst-lignede brudepige.

Hvis jeg måske kun går et par minutter i Willy Wonka’s Taffy-pulling-maskine, som Mike Teevee, så kan jeg “gøre” 1930’erne. Et par flere inches, spredt min kropsmasse på tværs af en lidt længere ramme, samt voilà! En hepburns liv for mig.

Indtil denne innovation er perfektioneret såvel som markedsført på sene natkabel (som wonkamatiser?), Men jeg er bange for, at jeg bare skal se. Men et par af jer, jeg ved, kan rocke dette se baglæns såvel som fremad, så gå videre såvel som klik på billedet for at gå til Vicvelvet’s auktion. Samt begynder at kigge efter disse knapper …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
The Gown A Day Guide til at opdage for at sy: Del OneFebruary 5, 2008
Frygt for frygten for failuremay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *