9 Traditionelle forårskjoler Ideel til mors dag

Jun 3, 2022 Uncategorized

Kjole: Staud (elsker også dette) | Sko: Veronica Beard | Taske: Ligesom Binetti (lignende her) | Layered halskæder: Kenneth Jay Lane & Shashi | Solbriller: Marc Jacobs (gammel, lignende her)

Jeg ville forestille mig, at mange mødre glæder sig over minderne om glansdagene – tilbage, da de var de autoritære herskere i deres datters garderobe såvel som måske kjole hende op som en forbandet cupcake hver eneste dag uden bekymringer eller klager. Ahh hvad lykke. Ifølge min mor var det virkelig dagene. Du ved, før al den hvide eyeliner såvel som sommerfugleklip såvel som spaghetti -stropper begyndte at ske, såvel som vores hus blev omdannet til en krigszone, der inkluderede min mor, der sendte mig tilbage ovenpå til ændring hver morgen, såvel som jeg appellerede i dag Var virkelig, virkelig den dag, jeg løb væk for evigt.

For min mor antydede naturligvis glansdagene med at klæde mig som et lille barn lyserødt. det hele. Faktisk tror jeg ikke, at jeg forstod, at tøj endda kom i andre farver end lyserød, indtil jeg var i mine teenagere. Det er sandsynligvis sandheden, at jeg var den eneste kvinde i husstanden, der tvang min mor til at tage denne sartorial chance som hendes ene skud for at gøre alle de pige ting. såvel som det gjorde hun. allesammen.

Mens min garderobe ikke længere kun består af lyserøde, blonder såvel som blomster, beskylder jeg hende stadig for min dybt siddende attraktion til klassiske, feminine silhuetter såvel som min patologiske tilknytning til matchy-matchy. Jeg kan ikke flette det. Jeg blev også hjernevasket tidligt i så længe, ​​såvel som den værste del er, at jeg ikke engang er vred på det. Er det sartorial Stockholm -syndrom? Sandsynligvis. Dog desværre får de traditionelle feminine vibber mig hver gang.

Som gentaget i dagens 30 kjoler udgiver i mors dagstil, handler jeg om at give damen, hvad hun vil på sin specielle dag såvel som takket være det nedadgående velsmagende antal traditionelle forårskjoler, jeg har hamret på Shopbop for nylig , denne opgave er enkel. Nedenfor har jeg afrundet mine foretrukne feminine forårskjoler, ideel til mors dag såvel som ud over.

Kjole: Staud (elsker også dette) | Sko: Veronica Beard | Taske: Ligesom Binetti (lignende her) | Layered halskæder: Kenneth Jay Lane & Shashi | Solbriller: Marc Jacobs (gammel, lignende her)

Tak til Shopstyle for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *