Knap, knap, hvem har knappen?

Jun 7, 2022 Uncategorized

Når jeg tror, ​​jeg har set hvert forbandet mønster, der nogensinde er lavet mellem 1948 og 1963, er jeg chokeret over en anden – og det er ret overraskende. Jeg elsker kraven, der ombryder rundt som et tentacle – selvfølgelig skal det blive knapet ned, ellers ville det gashåndtag uden den mindste provokation. Faktisk kan du se, at der kun er en kunstig knaplukning (uden knaphul) for at stoppe enhver form for escape plot.

Denne er på eBay (som altid, klik på billedet for at ramme linket) og B30. Budgivning starter på $ 9,99. Jeg tænkte på at få det (bare for at holde det ud af omløb og jer alle sikkert, du forstår, da det ikke er min størrelse), men det er meget mere, jeg ser på dette, meget mere det (ingen ordspil beregnet) vokser på mig. Jeg vil gerne se nogen (en anden) Figur en måde at sy det i striber. Bias striber. Enhver person op for udfordringen? Send billeder og / eller græder til hjælp til adressen til højre.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Deco Vibe: Du kan have? 21 november 2008 med 36 kommentarer
Her, Kitty Kittymarch 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *