Killer Art, Killer Interview, Killer -servietter!

Oct 15, 2022 Clothing

En af de kunstnere, jeg kan lide, er Jason Spencer. Hvorfor? Da han er en virkelig god fyr, sjov at tale med, da han gør kunst, skulptur såvel som digital kunst, da hans malerier ville se så ude af stedet i et traditionelt kunstmuseum, da hans kreativitet er … godt, se på Hans kunst såvel som da han er fleksibel såvel som at gøre fantastisk i alle medier, som han arbejder i!
Her var hvad han svarede på, da jeg spurgte:
Killer ArtFirst af alt, hvorfor “Killer -servietter”? Jeg kan godt lide den metode, det ser ud til, at det er simpelt at huske, men hvorfor ikke killer skeer eller mordere noget, noget?
Ahh, jeg har haft det navn permanent i betragtning af, at jeg sandsynligvis var 14 eller noget. Tilbage, da jeg først var ved at finde internettet, gik jeg til dette websted, hvor denne person ved navn Eric ville udsende forskellige følelser, såvel som folk kunne foreslå forskellige følelser for ham at emote, jeg tror, ​​jeg sagde noget fjollet som, emote at du er At blive angrebet af flyvende dræber servietter. Så tror jeg, da jeg kom rundt for at opdage mål, jeg lige har taget en beslutningskiller servietter ville være et fantastisk navn, såvel som nogensinde i betragtning af det, så har jeg brugt det til hvad der er på nettet, da folk normalt ikke har det navn som Nå, da det er nemt at huske Ha. Ikke virkelig en utrolig fantastisk historie bag det, bare jeg er en idiot.
Din kunst rører kontrovers. Ja, nej, hvorfor kan du lide det?
Jeg forstår ikke rigtig, jeg har ikke hørt nogen form for mennesker oplyse ”åh min gosh, jeg kan ikke tro, at han bare malede en stak døde babyer”, men måske har de det. Hvis folk føler sig skrumpet ud, når de tjekker min kunst, kan jeg godt lide det, eller hvis det får dem til at grine såvel som statslige WTF? Det kan jeg også godt lide, da jeg i al sandhed anfører nøjagtigt den samme ting.
Favoritmedium – standardkunst eller digital kunst? Hvis du skulle vælge mellem disse to, en såvel som kun en, resten af ​​dit liv, hvilket ville du vælge?
De har begge deres fordele såvel som ulemper, men jeg siger, om jeg skal vælge den ene eller den anden, ville jeg angive traditionel. Jeg kan gøre metoden meget mere med standard end med digital kunst. Den positive side for digital for mig er, at der er mindre oprydning så godt, som det ser ud til at gå hurtigere. Der er ingen tør tid til malingen ren i Photoshop Hah.
Hvad påvirker dig til at gøre kunst den metode, du gør … hvad eller hvem er din største indflydelse?
Jeg tror, ​​at en masse ting fra min ungdom påvirker mig. Min onkel Ed leverede mig undergang til min computer, da jeg var yngre så godt som jeg tror, ​​at det kan have noget at lave med de ting, jeg tegner. Ligeledes Ren såvel som stimpy, skateboards, spawn tegneserier, Maxx samt masser af andre animationsvæsener. Hvad angår inspirerende kunstnere, er der næsten så godt masser af for mig at liste. I et stykke tid var jeg virkelig ved at komme i idékunst såvel som at tjekke en hel del mennesker som Peter Konig, The Black Frog, Sparth, Jason Felix såvel som andre. Nu lige for nylig har jeg opdaget nogle andre fantastiske kunstnere som Alex Pardee, Chet Zar, Atta Boy, samt et par andre. Deltagelse i Endle har også givet mig gode tilbud af motivation, så masser af fantastiske kunstnere er der. Jeg er lige nu kommet ind i tee -stil såvel som at se mennesker som Godmachine såvel som Shantz virkelig har været inspirerende.
Din udstilling gik virkelig godt. Kan vi forvente meget mere af det fra dig? Hvad er dine fremtidsudsigter/forventninger?
Ahh siger tak til dig ekstremt meget, faktisk. Nu laver jeg bare kunst og prøver at vise så meget som muligt. Jeg har endnu et soloshow næste år i juli, såvel som jeg er sikker på, at jeg vil opdage et par gruppekunstshow lige her såvel som der. Jeg vil absolut prøve at få så meget som muligt. I fremtiden håber jeg bare at vise meget mere, jeg vil gerne være i stand til at vise sammen med et par af mine foretrukne kunstnere, så ideelt set vil muligheden for at gøre det komme med.
Al jeg kan oplyse er … forbandet, denne person reagerede virkelig på mine bekymringer i meget mere end 3 ord, såvel som lige her er endnu en grund til, at han er så kickass!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *