Archive: October 30, 2022

Xmas Gavekoncepter – Sjove julete -shirts!

Julen er så tæt så godt, som jeg er sikker på, at de fleste af jer allerede tror på at købe giver dine kære. Nogle gange tager det i det mindste en smule hovedpine at vælge, hvad der er den allerbedste gave til alle. Jeg har en anbefaling til dig, som jeg mener er type original såvel som morsom på nøjagtigt samme tid. Bare gå videre på denne side, så godt som jeg lover, at du ikke bliver skuffet. De innovative stilarter, som grafiske designere kommer med, kan ligeledes bruges på tee -shirts -design. Mønsteret af tee -shirts -design er vokset med en god hastighed i de senere år, så meget, at mange forskellige klassifikationer af tee -skjorter stilarter har udviklet sig. Da vi er på denne vidunderlige tid på året, besluttede jeg at vise dig nogle fantastiske sjove Xmas -gavekoncepter i typen af ​​tee -shirts -design. Jeg håber, at mit arbejde vil være nyttigt for dig. hav det sjovt !

Skreened

Skreened

Skreened

Skreened

Dette næste

Blehoved

Crazzy Dog Tshirts

Shirt.woot

Ebay

Springleap

0/5 (0 anmeldelser)

Gratis vektor Grunge US Flag – Tee Shirts Factory

Gratis vektor Grunge US Flag – Tee Shirts Factory
Grunge US Flag for dem, der kan lide deres land såvel som altid tro på kraften i deres stat. Så kom! Sæt det hvor som helst du ønsker, vær en del af dette land. Den amerikanske ånd er overalt! Så Tee Shirts Factory gjorde dette utrolige flag lidt grunge, bedst til t-shirts, telefonkasse, digital kunst, kunsttryk osv. Download nu den gratis vektor grunge US Flag fra nedenstående link!
Grungy US Flag Vector
Forfatter: Vecteezy
Licens: Ikke specificeret
Type: Gratis vektor
Dato: 8/15/2014
Kategori: Diverse
Fil: .ai
Hent

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Weekend åben tråd

Noget på dit sind? Chat om det her.
Jeg var i ekstase over at se, at Anthropologie udvidede stiludbuddet til sin populære Somerset Maxi -kjole, såsom denne kortere version – men de har nu et maxi -nederdel, et lille nederdel og tre forskellige slags minidresser (ovenstående i eyelet og en stroppet en i Poplin). Og alle tilbud er tilgængelige i størrelser XS-3X såvel som petite størrelser!
Jeg kan godt lide farverne og den ubekymrede, boho vibe. (Jeg er også glad for at se, at sammenbindingssandaler er i igen? De visualiserede ser ud til at være udsolgt, men disse eller disse er ens.)
De forskellige Somerset-kjoler er $ 98- $ 168; Den visualiserede kjole er $ 140.
Dette indlæg består af tilknyttede links og Corporette® kan tjene provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
Arbejdstøj Salg af note for 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, op til 70% rabat!
Neiman Marcus – Sale er til salg, op til 75% rabat!
Net-A-Porter-7000+ nye linjer tilføjet, op til 80% rabat!
Nordstrom Sanfrecce Hiroshima Trøje – 7.000 nye markdowns for kvinder
Lo & Sons – op til 50% rabat!
Af Mercer – Storehouse Sale: Op til 60% rabat
Loft: Sommerafstand: Op til 70% rabat på regelmæssige priser
J.Crew-$ 75 Denim & Meget mere slid-nu-stilarter
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabat på alt; $ 10 rabat hver $ 50, du bruger

Andet salg af note:
Buffy-Back-to-School Savings: Op til 15% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Spar op til 40% rabat på varer i sidste chance
Foryngelse – Salg af stue: Op til 30% rabat (læsere elsker deres belysning)

Dette indlæg består af tilknyttede links og Corporette® kan tjene provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet reklameprogram oprettet for at levere et indikerer for os at tjene gebyrer ved at linke til Amazon.com og tilknyttede websteder.
Arbejdstøj Salg af note for 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, op til 70% rabat!
Neiman Marcus – Sale er til salg, op til 75% rabat!
Net-A-Porter-7000+ nye linjer tilføjet, op til 80% rabat!
Nordstrom – 7.000 nye markdowns for kvinder
Lo & Sons – op til 50% rabat!
Af Mercer – Storehouse Sale: Op til 60% rabat
Loft: Sommerafstand: Op til 70% rabat på regelmæssige priser
J.Crew-$ Real Madrid Trøje 75 Denim & Meget mere slid-nu-stilarter
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabat på alt; $ 10 rabat hver $ 50, du bruger

Andet salg af note:
Buffy-Back-to-School Savings: Op til 15% rabat Eintracht Frankfurt Trøje på deres strøelse
Faldskærm-Spar op til 40% rabat på varer i sidste chance
Foryngelse – Salg af stue: Op til 30% rabat (læsere elsker deres belysning)

Nogle af vores mest aktuelle artikler her på Corporette …
Hvor meget hjælp har du i dit liv?

Historier fra tegnebogen: penge og prioriteter

Jakten: De bedste store benbukser at bære på arbejde

C-suite stil til kvinder: Sådan opgraderes din garderobe efter en forfremmelse

Hvad er den dyreste ting, du ejer – og bærer du det?

Killer Art, Killer Interview, Killer -servietter!

En af de kunstnere, jeg kan lide, er Jason Spencer. Hvorfor? Da han er en virkelig god fyr, sjov at tale med, da han gør kunst, skulptur såvel som digital kunst, da hans malerier ville se så ude af stedet i et traditionelt kunstmuseum, da hans kreativitet er … godt, se på Hans kunst såvel som da han er fleksibel såvel som at gøre fantastisk i alle medier, som han arbejder i!
Her var hvad han svarede på, da jeg spurgte:
Killer ArtFirst af alt, hvorfor “Killer -servietter”? Jeg kan godt lide den metode, det ser ud til, at det er simpelt at huske, men hvorfor ikke killer skeer eller mordere noget, noget?
Ahh, jeg har haft det navn permanent i betragtning af, at jeg sandsynligvis var 14 eller noget. Tilbage, da jeg først var ved at finde internettet, gik jeg til dette websted, hvor denne person ved navn Eric ville udsende forskellige følelser, såvel som folk kunne foreslå forskellige følelser for ham at emote, jeg tror, ​​jeg sagde noget fjollet som, emote at du er At blive angrebet af flyvende dræber servietter. Så tror jeg, da jeg kom rundt for at opdage mål, jeg lige har taget en beslutningskiller servietter ville være et fantastisk navn, såvel som nogensinde i betragtning af det, så har jeg brugt det til hvad der er på nettet, da folk normalt ikke har det navn som Nå, da det er nemt at huske Ha. Ikke virkelig en utrolig fantastisk historie bag det, bare jeg er en idiot.
Din kunst rører kontrovers. Ja, nej, hvorfor kan du lide det?
Jeg forstår ikke rigtig, jeg har ikke hørt nogen form for mennesker oplyse ”åh min gosh, jeg kan ikke tro, at han bare malede en stak døde babyer”, men måske har de det. Hvis folk føler sig skrumpet ud, når de tjekker min kunst, kan jeg godt lide det, eller hvis det får dem til at grine såvel som statslige WTF? Det kan jeg også godt lide, da jeg i al sandhed anfører nøjagtigt den samme ting.
Favoritmedium – standardkunst eller digital kunst? Hvis du skulle vælge mellem disse to, en såvel som kun en, resten af ​​dit liv, hvilket ville du vælge?
De har begge deres fordele såvel som ulemper, men jeg siger, om jeg skal vælge den ene eller den anden, ville jeg angive traditionel. Jeg kan gøre metoden meget mere med standard end med digital kunst. Den positive side for digital for mig er, at der er mindre oprydning så godt, som det ser ud til at gå hurtigere. Der er ingen tør tid til malingen ren i Photoshop Hah.
Hvad påvirker dig til at gøre kunst den metode, du gør … hvad eller hvem er din største indflydelse?
Jeg tror, ​​at en masse ting fra min ungdom påvirker mig. Min onkel Ed leverede mig undergang til min computer, da jeg var yngre så godt som jeg tror, ​​at det kan have noget at lave med de ting, jeg tegner. Ligeledes Ren såvel som stimpy, skateboards, spawn tegneserier, Maxx samt masser af andre animationsvæsener. Hvad angår inspirerende kunstnere, er der næsten så godt masser af for mig at liste. I et stykke tid var jeg virkelig ved at komme i idékunst såvel som at tjekke en hel del mennesker som Peter Konig, The Black Frog, Sparth, Jason Felix såvel som andre. Nu lige for nylig har jeg opdaget nogle andre fantastiske kunstnere som Alex Pardee, Chet Zar, Atta Boy, samt et par andre. Deltagelse i Endle har også givet mig gode tilbud af motivation, så masser af fantastiske kunstnere er der. Jeg er lige nu kommet ind i tee -stil såvel som at se mennesker som Godmachine såvel som Shantz virkelig har været inspirerende.
Din udstilling gik virkelig godt. Kan vi forvente meget mere af det fra dig? Hvad er dine fremtidsudsigter/forventninger?
Ahh siger tak til dig ekstremt meget, faktisk. Nu laver jeg bare kunst og prøver at vise så meget som muligt. Jeg har endnu et soloshow næste år i juli, såvel som jeg er sikker på, at jeg vil opdage et par gruppekunstshow lige her såvel som der. Jeg vil absolut prøve at få så meget som muligt. I fremtiden håber jeg bare at vise meget mere, jeg vil gerne være i stand til at vise sammen med et par af mine foretrukne kunstnere, så ideelt set vil muligheden for at gøre det komme med.
Al jeg kan oplyse er … forbandet, denne person reagerede virkelig på mine bekymringer i meget mere end 3 ord, såvel som lige her er endnu en grund til, at han er så kickass!

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

5 Trendende pigers bærer, som du ikke skulle lade glide uden grossist

5 Trendende pigeres bærer, som du ikke skulle lade glide uden grossist
07/11/2018, postet af Alanic Global
Selv på det hyperkonkurrencedygtige marked for børnetøj får detailhandlere overflod af muligheder for at flyve højt og tjene mere end anstændigt indtægter; Men det kun hvis de ved ‘hvordan’ og ‘hvad’.

Hvis du handler med denne nichekæmpende, clueless og med downing-fortjenstmargen- skal du ikke miste håbet. Her er top 5 trendende pigers slid, som du ikke bør lade glide i dette efterår uden grossist; Dial Top Wholesale Kids tøjdistributører og giver et løft til din kedelige forretning temmelig let-

Sequin kjoler-prangende og iøjnefaldende, børnenes paljetjekjoler kompenserer for den perfekte begivenheds hæfteklamme. De findes i mange sorter, der hævder at forbedre de små udseende med maksimal charme og sødhed.
Denim nederdele – mens denim bærer har altid været et populært valg for de små piger, har verden i efteråret genopdaget appellen fra denim nederdele, og de flyver højt på markedet. Og vi er ikke overrasket over hvorfor; De er seje, afslappet og går perfekt med enhver form for top og lejlighed.
Floral Poplin-kjoler-Den nye variation af knælængden blomsterprint Poplin-kjoler er den nye ‘It’ i børnebeklædningsafdelingen. Stilfuld, kvaliteten af ​​disse tøj er lige så smigrende. Top børnetøjsproducenter i dag bruger det fineste uld, bomuld og polyester for at sikre maksimal komfort og åndbarhed, uanset sæsonen.
Gingham cardigans-Hvordan kunne det være, at noget er så vanvittigt populært blandt de voksne ikke formørkelse af børnenes slidafdeling? De små farverige gingham cardigans er super cool og ideelle til et afslappet udseende i foråret og vinteren.
Bohemiske kjoler-A Beyond Perfect Party Wear, disse farverige silhuetkjoler er afslappet med polyesterbase, men alligevel forbløffende iøjnefaldende. At sikre, at de små fremhæver enhver lejlighed med et wow-værdigt look, disse tøj er det perfekte valg for enhver forælder.

Dette er de 5 trendende børns bærer, som detailhandlerne ikke burde lade glide uden at bulke dette efterår. Dial blandt mange børnetøjsproducenter en god og pose din engros straks.

Tags:
Producenter af børnetøj
Engros børnetøj
Engrosbørn beklædningsdistributører

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Uncategorized

Betydningen af ​​størrelse af ishockeyudstyr

værdi af størrelse af ishockeyudstyr
26/11/2015, postet af Alanic Global
Størrelse på ishockeyudstyr er meget FC Utrecht Trøje vigtigt for at maksimere spillernes ydelse. Fra hjelm til skøjterne skal alt overholde de politikker i størrelsen, så bærerne kan være deres bedste uden at stå over for begrænsninger fra deres gear. Meget mere typisk end ikke, dette er ikke en sport, hvor en størrelse passer til alle gælder. Behovet for omfattende tilpasning kommer normalt op, mens man skaber team gear uanset aldersgruppe af niveauer af ekspertise.

Blandt de Senegals fodboldlandshold Trøje udstyr, der ikke kan klare sig uden korrekt størrelse, kan hjelme påpeges blandt de vigtigste. Hjelme er de mest afgørende sikkerhedsudstyr i ishockey. Med meget basale ord, bedre, at hjelmen passer større, vil den tilbudte beskyttelse. Alt fra puden til skallen Ideal fra stropperne til buret skal oprettes i henhold til spillernes hovedstørrelse.
Producenter af ishockeyudstyr Australien lægger også rigelig vægt på formen på buret, der passer til ansigtsstrukturen for de enkelte spillere. Og dette handler ikke kun om større ligaer, men også amatørspillerne. Ishockey -bærepude størrelse er lige så afgørende som hjelme. En godt passende bærepude bruger beskyttelse til overkroppen inklusive knoglen, ribben, biceps og ryg. En størrelse for stor eller en størrelse, der er for lille, kan kompromittere kompromis med komforten, påvirke ydeevnen og forårsage meget mere skade end at sikre spilleren i eksterne skader. At bruge lidt tid på at finde ud af den US Sassuolo Trøje ideelle størrelse for de berørte teammedlemmer kan udgøre tid og penge godt brugt.
Det næste sæt udstyr, der er bundet til at mislykkes uden ordentlig størrelse, er knæ- og skinnebensbeskyttelsespuderne. En ordentlig pasform forventes at omslutte patellaen (knæhætteområdet) perfekt uden at glide eller omfavne området for stramt. En størrelse for stor eller en størrelse for lille vil ikke bare kompromittere bevægelse i spillerens del, men risikerer også at forårsage yderligere skader. Det samme kan siges om ishockeyhandsker, tøj, skøjter og underklædning.
I betragtning af det faktum, at der ikke kan tages noget aspekt af ishockeyudstyr og tøj for givet, er det bydende nødvendigt i den del af bulkkøbere at kigge efter producenter, der er bemærkelsesværdigt omhyggelige med at dimensionere, mens de tager ordrer. Selvom det er sandt, at det bedste af partiet helt sikkert kommer til en pris, vil dette være en investeringsbrønd.
Tags:

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Uncategorized

Little Mountain Tee Shirts Printing

Bit Mountain Tee Shirts Printing
Som navnet antyder, er Little Mountain Print Shoppe påvirket af bjergene, rullende bakker, skyfrie skylines såvel som rige skove, som Joe Horacek (ejeren såvel som operatør af virksomheden) opdagede på et billede, som hans forældre havde holdt væk. Imidlertid kommer en masse af alt navnet fra hans husholdningsnavn, som i tjekkiet indikerer “Little Mountain”. Alt kom naturligt sammen til skærmprintprocessen såvel som forretning. Resten er historie, som de siger.
Ved at bruge standardværktøjer, såsom grafit, vandfarvemaling, kul, markører såvel som forskellige rene idéstørrelser, producerede Joe et organisk såvel som naturligt look. Stilarterne såvel som generel teknik for produkterne såvel som præsentation er baseret på et ekstremt grundlæggende koncept – mindre er mere. Han mener, at meget kan opnås med en kombination af grundlæggende billede såvel som solid typografi og opdage appellen i bit ufuldkommenheder.
Hans lidenskab blev tee -skjorter blev til noget specielt. Alt ser dyrebart, ekspert såvel som diskret. Efter at have gennemsøgt webstedet havde jeg kun en ting i tankerne – jeg vil have en tee -skjorter som det så meget!
Se såvel produkterne såvel som webstedet, hvis du tænker på meget flere detaljer såvel som lad mig forstå, om jeg er skør til at tro, at dette er netop det, vi kræver i tee -shirts -udskrivningsvirksomheden:
Lille bjergprintbutik:
Print Shop Collective // ​​Whitelmsco script // Silverbeards er epikrid, indtil du dielmps majs Yellowlmps grøn
0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Splinterny t-shirt-design fra Almaic

Dagens kulturelle bit af information kommer direkte fra Almaic (klik her for en opdatering på T-shirt-linjen), der bringer dig to splinternye t-shirt-design. Splinterny t-shirt-design fra Almaic! “House of Wisdom” er absolut min favorit – men du skal se på nogen måde af designene. De har alle et så stærkt koncept bag sig:
Splinterny t-shirt-design fra Almaic!
House of Wisdomdar al Hikmah (Wisdom House) var et bemærkelsesværdigt kulturelt berømt sted under islams gyldne tidsalder. Beliggende i Bagdad, Irak og veletablerede 800 e.Kr. Denne enorme institution var en almindelig legeplads for lærde. Et betydeligt fokus var oversættelsen af ​​bøger fra ethvert sprog og konstant undervisning af hinanden til yderligere at forbedre mange aspekter af samfundet. Det blev sagt, at datidens imamen ville give en lærd vægten af ​​en bog, der er oversat i guld, når den var afsluttet, af denne grund “viden er guld.”
Guns & Rosesthis Graphic er at hjælpe med at bringe lys til, hvordan vores medier forsøger at regelmæssigt dække, hvad der virkelig foregår i verden. Jeg føler bare, at vi i dag går i krig for den hurtigste og mindste konfrontation. Og vores medier udnytter dette og gør “helte og skurke” ud af krigssituationer. Roserne er camo for at forskønne krig, camo er lavet til at sløre sandheden, som er fredsduven.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

4 tendenser til at bære med dine sorte leggings i sommer

4 Trends at have på med dine sorte leggings i sommer
26/04/2018, postet af Alanic Global
Sorte leggings betragtes ofte som den hellige gral af aktivtøj; rygraden, der er ansvarlig for at holde båndvognen i live så længe. På nuværende tidspunkt har vi alle mestret kunsten at bære et par sorte leggings, uanset lejligheden, men det kan ikke skade at opgradere. Denne sommer har entusiaster taget tendensen med at bære sorte leggings et skridt videre ved at kombinere det med andre tendenser. Fitness -leggings Engrosproducenter har en overflod af lignende produkter med forskellige strukturer af sort, der sidder i deres lager og venter på at blive stiliseret korrekt. Disse stilhældninger er helt i rampelyset selv, så resultatet er imponerende. Uanset om du leder efter en grunge -inspiration eller en poleret elegant, sigter hvert af det nævnte ensemble, der er nævnt her, mod noget unikt og noget imponerende. De opsummeres her.

Slå parret med en plaid shirt
En plaid -shirt vil aldrig gå ud mod mode under ingen omstændigheder. Det er sikkert at kombinere dine sorte leggings med en rutet skjorte. Bare for en anden appel skal du vælge en knap, der ikke kommer i rødt. Sort, grå, hvid, elfenben og gul kan være gode pluk. En overdimensioneret version tilføjer en strejf af grunge til påklædningen. Fuldfør ensemblet med et par støvler med ankellængde. Lad håret være løst og springe over ethvert tilbehør for at se naturligt ud. For ekstra bot af komfort skal du vælge en rutet skjorte, der er konstrueret ved hjælp af bomuld.
Under en ballerina-inspireret afgrøde top
Selvom den balletinspirerede tøjtrend var kortvarig (vi elsker det stadig det samme), er det en fantastisk måde at genoplive den fra at være næsten død på at kombinere den med en anden Strand Out-trend. Afgrødetoppen, der efterligner den øverste del af en tyl, AC Milan Trøje giver en smuk stemning til leggings. Pastel nuancer som blød lyserød, beige, babyblå og lys mauve vil tilføje en mere feminin tilgang til den. For dette særlige look skal du dog vælge en mere struktureret sort ben, der er tilgængelig med engros fitness leggings -producenter for en fremtrædende appel.

Med toppe, der har erklæringsmuffer
Erklæringsmuffer er så 80’erne, og i betragtning af at tendenser fra den mest magtfulde æra gør comeback, skal Real Betis Balompie Trøje du ikke blive overrasket over, at det faktisk indeholder på listen. Under alle omstændigheder er det at komme tilbage til det punkt, erklæringshylster lige nu og er vist på forskellige tøjartikler som trøjer og toppe. En langærmet, der hænger løst rundt om dine hænder, er klassisk og elegant. Igen vil lettere nuancer give dig et mere bestemt sommerudseende til det. Bær et par hvide trænere for at afslutte dette uber-polerede afslappede ensemble.
Eller rene toppe
Okay, indrøm det! Rene toppe er sexede. Kombineret med et par leggings er resultatet unægteligt voguish. Der er ikke noget ekstraordinært ved en ren top- det er en simpel appel, der får den til at skille sig ud. Tilføj glitter eller udsmykninger, eller lad det bare være simpelt, iført mørke farver eller lettere nuancer, rene toppe kan tilpasse sig alle. For at få det til at fungere med et par sorte leggings, skal du være lidt forsigtig. Bær en sort sportsbh nedenunder for at holde resten af ​​udseendet synkroniseret. For at tilføje Costa Ricas fodboldlandshold Trøje en klædt appel til det skal du bære simpelt tilbehør som et halsstykke eller udsagnsøreringe. Sneakers eller pumper reflekterer fuldstændigt for den lejlighed, du planlægger at deltage i iført den.

Giv således dine sorte leggings den opmærksomhed, den fortjener, ved at bære den rigtigt og slå den sammen med de nyeste tendenser i kredsløbet. Leverandører af fitness -leggings har de hyggeste sorte leggings, der vises i inventaret, der kan købes i bulk af detailhandlerne. For at benytte rabatter skal du registrere dig hos producenten i dag!

Tags:
fitness leggings
Fitness leggings leverandører
Fitness leggings engros
Engros fitness leggings

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Uncategorized

Fullbleed præsenterer ti nye T-shirts

Fullbleed Collection
Fullbleed skuffer aldrig. Det er altid værd at vente, og denne nye serie på 10 T-shirts er et andet bevis på det. Det er samfundsmæssig cristicisme frem for alt, det er ironi og meningsfulde billeder for dem, der er fornuftige for detaljer og fortolkninger. Jeg elsker invitationens design. Hvad er din favorit? Køb nu fra onlinebutikken, T-shirt-design, der inspirerer dig meget mere frihed og lykke, eller den frihed, der blev betalt med en krig fuld af blødning og hold kontakten for meget mere salg og rabatter.

Endless CyclescrappedInvitationsOldConflictSubServientRippedBlackOutturmoil PaintingSemi-protestering

0/5 (0 anmeldelser)